Over Ons

Home / Over Ons

Wij zijn een mkb bedrijf met veel passie en liefde voor het  schoonmaakwerk. Daarom gebruiken wij ook speciale schoonmaakmiddelen. Het is voor ons ook heel erg belangrijk, dat de klanten en hun werknemers met vreugde naar hun werk gaan en in een schoon en netjes omgeving hun eigen werk Ons prioriteit is, dat er zorgvuldig en verantwoord werk wordt verricht, zodat de klant er tevreden van wordt. Daarom is het ook heel erg belangrijk dat men met een ervaren flexibele en kwalitatieve schoonmaakbedrijf werkt.

Ervaren Personeel

Ze zijn opgeleid in schoonmaak vakmanschap en communicatief vaardigheden. Ze nemen zelf hun eigen verantwoordelijkheid in het bepalen van de schoonmaakprogramma.

Effectieve Diensten

Wij bieden een effectieve schoonmaakservice met ervaring uit het verleden.

Premium Service

Wij bieden u de mogelijkheid om in een comfortabelere omgeving te werken met onze speciale schoonmaakdiensten.

 

Kwaliteit Reinigingsgereedschap

We gebruiken alleen producten, apparatuur en materialen voor onze services die voldoen aan internationale richtlijnen en wettelijk zijn vastgelegd.

Werkervaring

Door jaarlijkse ervaringen met het schoonmaak zijn onze medewerkers gespecialiseerd in het schoonmaakwerk. Samen vormen onze medewerkers een team.

Sneller Dan U Denkt

U hoeft niet aan uw schoonmaakwerkzaamheden te denken, dit is onze taak omdat wij het beschikken. Je hoeft geen tijd te verspillen met erover na te denken. Het enige wat u moet doen neem contact met ons.

Neem vrijblijvend contact met ons.